︎︎︎ terug

FA(I)L(L)

- HRIED VAN BIERVLIET

5-6 08 22 .. performance


beeld Cheyenne De Keyser
Wankelend op stelten, tijdens het najagen van het mogen of kunnen falen, wordt bij een poging van stilstaan bij de zaken een toewijding aan het (laten) vallen een noodzaak.

Met vallen en opstaan toont deze performance een ’struggle of life’.

Getooid in een kostuum gemaakt om te vallen stelt Hried de menselijke conditie van het (moeten) blijven gaan op stelten en onderzoekt of de keuze om te falen dan wel zo slecht is?

Wat en wie kom je tegen wanneer je een andere weg dan individueel succes en uitmuntendheid kiest, wanneer je durft te falen en kwetsbaarheid toont?


Hried Van Biervliet is een multimediakunstenaar die speelt met de betekenis van mislukking en falen als leidraad. Met behulp van performatieve acties plaats Hried zichzelf in posities van sociale en fysieke abnormaliteit in de openbare ruimte. Op zoek naar toegankelijkheid en ‘fitting in’, daagt Hried de norm uit waarbij die liever onkunde dan kunde toont. De tragikomische acties ondervinden een circusinvloed en interesse in slapstick.

Hried’s werk is doorspekt met een DIY-gehalte en een werkethiek die aandachtig is voor duurzaamheid en de ecologische kant van kunst maken. Hried studeerde in 2020 af aan Kask en conservatorium, in de afdeling Autonome Vormgeving.

Habitat Festival

5 - 6 08 22 .. gratis / free festival
fb .. ig .. mail

︎︎︎ praktische info - timetable ︎︎︎

muziek - vrijdag 5 08

.. EVAN BAGGS .. JAKOB .. JASMÍN .. MALO Z .. OTIS .. PHILLIP JONDO AND DJ PLEAD .. SHABBI ..


muziek - zaterdag 6 08

.. BONA LÉA .. DUBIOUS DEPOT .. ILLAMENT .. JAZZDEE ..  LAUREN HANSOM .. SICARIA SOUND .. SIXSIXSIXTIES .. ZAKIA .. 24x33 ..


︎︎︎ set luisteren? klik op een naam


performances i.s.m Platform In De Maak

.. ARON WOUTERS EN FINN WATERS .. ASTRID DE HAES EN PIERRE BASTIN .. ELLEN VERBEEK EN LOREDANA GARGANO .. GEORGY CHTCHEVAEV .. HRIED VAN BIERVLIET .. MEREL STOLKER .. WOUT VANROOSE ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


talks i.s.m KU Leuven

.. GERTJAN VERDICKT .. KAREL VAN ACKER .. MANUEL SINTUBIN .. RIA LAENEN .. SOFIE CLAERHOUT ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


architectuur i.s.m bøøt en Affair

 


.. ALMA 3 .. STEENGROEVENLAAN 3 .. 3000 LEUVEN ..