︎︎︎ terug

GERTJAN VERDICKT

- CRYPTO EN NFT VOOR BEGINNERS

zaterdag 6 08 22 .. Amfitheater .. 15:30 .. talk
Er is veel aandacht voor nieuwe financiële technologieën zoals crypto en NFTs. Wat zijn ze? En vooral, zijn ze een interessante beleggingen? We bekijken deze concepten vanuit een risico-rendementsperspectief en gaan terug in de geschiedenis om hun echte waarde proberen in te schatten.


Gertjan Verdickt is assistent-professor Finance aan de KU Leuven. Voordien was hij docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Monash Business School en bekleedde hij verschillende posities bij KBC Securities en KBC Asset Management.

Gertjan behaalde een Ph.D. in Financiële Economie aan de Universiteit van Antwerpen en was gastonderzoeker aan verschillende gerenommeerde universiteiten, zoals Stanford Graduate School of Business en Columbia Business School.

Zijn onderzoeksinteresses omvatten de prijszetting van activa, wijneconomie en economische geschiedenis. Hij publiceerde in verschillende toonaangevende academische tijdschriften, zoals de European Review of Economic History, Explorations in Economic History, Journal of Economic History, en Journal of Empirical Finance.

Habitat Festival

5 - 6 08 22 .. gratis / free festival
fb .. ig .. mail

︎︎︎ praktische info - timetable ︎︎︎

muziek - vrijdag 5 08

.. EVAN BAGGS .. JAKOB .. JASMÍN .. MALO Z .. OTIS .. PHILLIP JONDO AND DJ PLEAD .. SHABBI ..


muziek - zaterdag 6 08

.. BONA LÉA .. DUBIOUS DEPOT .. ILLAMENT .. JAZZDEE ..  LAUREN HANSOM .. SICARIA SOUND .. SIXSIXSIXTIES .. ZAKIA .. 24x33 ..


︎︎︎ set luisteren? klik op een naam


performances i.s.m Platform In De Maak

.. ARON WOUTERS EN FINN WATERS .. ASTRID DE HAES EN PIERRE BASTIN .. ELLEN VERBEEK EN LOREDANA GARGANO .. GEORGY CHTCHEVAEV .. HRIED VAN BIERVLIET .. MEREL STOLKER .. WOUT VANROOSE ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


talks i.s.m KU Leuven

.. GERTJAN VERDICKT .. KAREL VAN ACKER .. MANUEL SINTUBIN .. RIA LAENEN .. SOFIE CLAERHOUT ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


architectuur i.s.m bøøt en Affair

 


.. ALMA 3 .. STEENGROEVENLAAN 3 .. 3000 LEUVEN ..