︎︎︎ terug

NEVER/ALWAYS ALONE

- ELLEN VERBEEK EN LOREDANA GARGANO

5-6 08 22  .. Amfitheater .. 18:00 ..  performance


beeld Maria Luiza Grymonprez

Books, lost religion, ice and movement.

Elladin is een danser en performer based in Brussel, vooral actief in Waacking, High Heels, Vogue en improvisatie. Als danser besliste ze om van een standaard dansopleiding af te wijken en een eigen traject te creëren met de focus op improvisatie zowel in Urban als Contemporary dansstijlen.

In 2020 werkte ze een jaar in Tictac Art Center, een alternatief kunstencentrum, draaiende rond experimentele performances opgericht door David Zambrano en Mat Voorter. Op deze plek raakte ze geïnspireerd door Zambrano's inventief performatief werk en Mat Voorter's kostuumontwerpen, waardoor ze na de deelname aan Flying Low en Passing through intensive besloot om zelf performances te creëren. Zo performde ze meermaals in Tictac Art Center zelf en maakte ze een eigen stuk called 'Alien' in het kader van KNAL! festival. Kort hierna werd ze lid van een commerciële High Heels danscompagnie genaamd 'I am Woman Company' van Elena Gambardella.

In 2022 besloot ze om afstand te nemen van commerciële dans om haar weg terug te vinden in creatief improvisatorisch werk, momenteel worden Elladin haar performances gekenmerkt door felle kostuums en make up, Waacking expressions en ongewone objecten op scène zoals een fiets, dominostekker, of beddengoed.

Via haar opleiding in theatre studies aan UGent, doet ze nu onderzoek naar lichamelijke kennis, en hoe het belang hiervan, voor het algemeen welzijn, zou moeten toenemen naar de toekomst toe.

credits

Dans: Loredana Gargano en Elladin

Fotografie:  Maria Luiza Malú Grymonprez


Habitat Festival

5 - 6 08 22 .. gratis / free festival
fb .. ig .. mail

︎︎︎ praktische info - timetable ︎︎︎

muziek - vrijdag 5 08

.. EVAN BAGGS .. JAKOB .. JASMÍN .. MALO Z .. OTIS .. PHILLIP JONDO AND DJ PLEAD .. SHABBI ..


muziek - zaterdag 6 08

.. BONA LÉA .. DUBIOUS DEPOT .. ILLAMENT .. JAZZDEE ..  LAUREN HANSOM .. SICARIA SOUND .. SIXSIXSIXTIES .. ZAKIA .. 24x33 ..


︎︎︎ set luisteren? klik op een naam


performances i.s.m Platform In De Maak

.. ARON WOUTERS EN FINN WATERS .. ASTRID DE HAES EN PIERRE BASTIN .. ELLEN VERBEEK EN LOREDANA GARGANO .. GEORGY CHTCHEVAEV .. HRIED VAN BIERVLIET .. MEREL STOLKER .. WOUT VANROOSE ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


talks i.s.m KU Leuven

.. GERTJAN VERDICKT .. KAREL VAN ACKER .. MANUEL SINTUBIN .. RIA LAENEN .. SOFIE CLAERHOUT ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


architectuur i.s.m bøøt en Affair


.. ALMA 3 .. STEENGROEVENLAAN 3 .. 3000 LEUVEN ..