︎︎︎ terug

ZULLEN WE - ARCHIEF VAN MOGELIJKHEDEN TOT ONTMOETEN

- MEREL STOLKER

5-6 08 22 .. performancebeeld  Benina Hu

‘Zullen we - Archief van mogelijkheden tot ontmoeten’ is een interactieve performance in de vorm van een intiem archief. ‘Zullen we’ herbergt verschillende mogelijkheden voor ontmoeten.

Tijdens een bezoek aan het archief word je via de archiefstukken die bestaan uit opdrachten met bijbehorende objecten uitgenodigd op een speelse en onconventionele manier een ontmoeting met een medebezoeker aan te gaan. Zo is ‘Zullen we’ een uitnodiging de ongeschreven regels van onze dagelijks omgang even af te leggen en te vervangen door een nieuw speels experiment.


Merel Stolker (1992, NL) bouwt haar kunstpraktijk rond menselijk contact. Als iemand die zelf vaak worstelt met (liefdes)relaties en gevoelens van eenzaamheid, verbaast het haar dat we maar zelden stilstaan bij alle sociale regels die onopgemerkt onze interacties vormgeven. Binnen een kunstpraktijk die zich bevindt op het kruispunt van performance, visuele kunst en sociaal artistiek werk probeert ze ons sociaal contact te bevragen en verdiepen.

Merel behaalde een bachelor Autonome Beeldende Kunst aan AKV|St.Joost Den Bosch (NL) en een master Autonome Vormgeving aan KASK en CONSERVATORIUM School of Arts Gent. Tijdens en na deze studies zette ze verschillende participatieve kunstprojecten op onder anderen i.s.m. Manoeuvre Gent, i-mens Seniorcity Gent, Arts in Society Awards en Academie voor Beeldvorming Den Bosch (NL).

Ook nam ze met haar werk deel aan verschillende exposities en festivals zoals: CARING=SHARING in Schouwburg Kortrijk en Dutch Design Week: For Play, Shaping Sexuality bij MU, Eindhoven (NL).

Habitat Festival

5 - 6 08 22 .. gratis / free festival
fb .. ig .. mail

︎︎︎ praktische info - timetable ︎︎︎

muziek - vrijdag 5 08

.. EVAN BAGGS .. JAKOB .. JASMÍN .. MALO Z .. OTIS .. PHILLIP JONDO AND DJ PLEAD .. SHABBI ..


muziek - zaterdag 6 08

.. BONA LÉA .. DUBIOUS DEPOT .. ILLAMENT .. JAZZDEE ..  LAUREN HANSOM .. SICARIA SOUND .. SIXSIXSIXTIES .. ZAKIA .. 24x33 ..


︎︎︎ set luisteren? klik op een naam


performances i.s.m Platform In De Maak

.. ARON WOUTERS EN FINN WATERS .. ASTRID DE HAES EN PIERRE BASTIN .. ELLEN VERBEEK EN LOREDANA GARGANO .. GEORGY CHTCHEVAEV .. HRIED VAN BIERVLIET .. MEREL STOLKER .. WOUT VANROOSE ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


talks i.s.m KU Leuven

.. GERTJAN VERDICKT .. KAREL VAN ACKER .. MANUEL SINTUBIN .. RIA LAENEN .. SOFIE CLAERHOUT ..


︎︎︎ meer info? klik op een naam


architectuur i.s.m bøøt en Affair
.. ALMA 3 .. STEENGROEVENLAAN 3 .. 3000 LEUVEN ..